Team Lindatorm

Om oss

Team Lindatorm är ett svenskt norskt par som har vår cachingbas i Östhammar, men vi gillar att resa och kombinerar det gärna med geocaching! Vi hade hört om geocaching tidigare, men efter att ha sett en Facebook status hösten 2009 gjorde vi slag i saken och registrerade oss och provade på.

Det vi gillar med geocachingen är att det finns något för alla tillfällen. Promenader i stad och skog, bilturer, cykelturer, kluriga cacher att lösa både hemma och på plats och inte minst alla spännande platser man hittar till och allt vi får lära oss. Vi hittade även en ny dimension på det hela när vi började lägga ut egna cacher och besöka event för ett par år sedan.

När vi inte är ute på jakt, är det trevligt att sitta hemma och läsa loggar/bloggar om andras äventyr, så nu tyckte vi det var dags att hoppa i det med en egen blogg där vi kommer skriva om våra resor och utflykter. Kanske kommer det nån teaser från cacheverkstan också!

Vi är lika häktade på denna hobby båda två, men vi har lite olika inriktningar.  Jag, Linda, är den som sköter loggning, statistik, planering och denna blogg.  Pär kanske kommer med önskemål och är med och bestämmer åt vilket håll utflykten ska gå.

Fotografering är ett intresse vi har båda två, dock är Pär den som tar de flesta bilderna från våra turer.  Han går sällan någon stans utan sin systemkamera, medans jag  fotograferar med min Iphone.  Vi har nyligen upprättat ett Instagramkonto där ni kan hitta foton från min Iphone.

Idéer och planering av våra egna cacher gör vi tillsammans, men det är Pär som skapar våra gömmor, och det kan bli allt från ett tejplindat petrör till något ni inte visste fanns innan ni letade upp våra gömmor!

Det vi gillar bäst är dock att vara ute och cacha och i den grad det kan mätas så är det intresset lika stort hos oss båda!

webb LP

Pär och Linda önskar ”Happy Caching”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *