Team Lindatorm

Två spöken loggade

Jag får börja med att be om ursäkt för att det hade snikit sig in ett par fel i gissningarna i deltagarlistan.  Det är nu fixat och jag hoppas allt har blivit rätt.  Ni får säga till så snabbt som möjligt om ni skulle uppdaga flera fel.

Sen vi var i Motala har vi flyttat vidare några gånger och är nu äntligen i Tyskland.  Vi har inte cachat så mycket än, men vi har passat på att logga några när det funnits möjlighet.  Efter Motala hade vi en övernattning i Markaryd.  Även där blev det en morgonpromenad för att logga ett par cacher.  Sen blev det en park and grab i Örkelljunga där vi stannade för att kolla in hos den stora husbilsförhandlaren som finns där.

Första spöket

Vi hade god tid på oss att komma till Trelleborg innan det var kväll och passade på att göra en avstickare till Månstorps Gavlar där resans första spöket kunde loggas.  Den traditionella på platsen fick även den en logg.  Det var en mycket trevlig plats med en fin ruin och den var väl värt avstickaren.

Andra spöket

Efter en natt i Trelleborg ställde vi väckarklockan för att hinna med färjan till Sassnitz.  Väl i Tyskland var siktet inställt på Sellin, både för att en jobbarkollega hade rekommenderat platsen och för att det fanns ett spöke att logga där.  Vi letade reda på ställplatsen cirka 1,5 kilometers gångväg från cachen. Det blev en trevlig promenad till Seebrücke Sellin där resans andra spöke kunde fångas.

Nu lär det dröja några dagar innan vi fångar flera spöken, men vi har noterat att det finns 5-6 nya att logga i Berlin och dit ska vi på fredag…

En tanke om “Två spöken loggade

  1. Pingback: Spökjakten fortsätter och nu har vi loggat sju spöken – Team Lindatorm

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *