Team Lindatorm

Spökjakt på gång!

Vi har roliga saker på gång, och vi tänkte göra det ännu roligare genom att låta er få vara med på Spökjakten!   Om en dryg månad drar vi i väg på en fyra månaders husbilsresa i Europa och då vi tycker virtuella cacher, trots alla nya som dykt upp, fortfarande är lite speciella så tänker vi försöka logga de som kommer i vår väg.  Vi kanske kommer göra nån avstickare för att logga nån också, men vi kommer inte lägga upp resrutten för att logga så många som möjligt.  Vi kommer ha huvudfokus på Tyskland,  men vi kommer även att göra avstickare till andra länder.   Det enda som vi bestämt så långt är att första månaden blir i Berlin och att vi ska ta snabbaste vägen dit.

Med den kunskapen hade det varit roligt om ni vill vara med att gissa på hur många virtuella cacher vi kommer att logga under vår resa.  Ni kan skicka era gissningar genom att ta kontakt via vår facebooksida eller via mejladressen som ni hittar här på hemsidan.  Sista gissningarna tar vi emot 25:e april och så snart vi har tid efter det kommer vi publicera listan med gissningar så ni alla kan ha koll på hur ni ligger till.   Det blir så klart ett pris till den som gissar närmast.  I tillfälle av två lika svar så vill vi även att ni gissar på hur många event, oavsett typ, vi kommer delta på i samma period.  Vi har alltså inte lagt upp nån plan för vad vi ska logga och vi har ingen aning vart det kommer landa.  Vi garanterar dessutom att vi inte kommer låta någons svar påverka våra geocachingaktiviteter under resan!

Detta blir ingen renodlad geocachingresa, men som vanligt när vi är ute och reser räknar vi med att det blir en bra mix mellan turistupplevelser och geocaching i bland får man ju båda delarna på köpet! Geocachingen kommer vi dela med oss av här och på Facebooksidan så att ni kan hålla er uppdaterade i Spökjakten.  De mera reserelaterade upplevelserna, husbilslivet och sånt kan ni läsa mera om i vår reseblogg.

Team Lindatorm loggar GCEAAF

 

5 tankar om “Spökjakt på gång!

  1. Pingback: Spökjakten startar i morgon! – Team Lindatorm

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *